Despre noi

S.C. AKT SES S.R.L. a fost înființată ca structură de economie socială de către S.C. AKTLEX TRAINING S.R.L, partener 1 în cadrul Proiectului “Economia socială, de la noțiunea de concept la un proiect concret, implementat în sprijinul persoanelor cu dizabilități, a persoanelor de etnie romă și a altor persoane expuse riscului de excluziune socială”, contract nr. POSDRU/173/6.1/G/146768.
Principalul obiectiv al structurii de economie socială S.C. AKT SES S.R.L. este cel de a avea o incidență socială mai curând cel de a genera profit pentru asociați, prin crearea de locuri de muncă și menținerea acestora pentru persoane din grupurile țintă vulnerabile (persoane cu dizabilități, persoane de etnie romă și persoane ce trăiesc din venit minim garantat).

Akt Ses SRL este o companie specializata in prestarea serviciilor profesionale de curatenie.

Misiunea Akt Ses este sa ofere servicii de curatenie de cea mai inalta calitate, printr-o oferta personalizata, bazata pe orientarea catre client si asigurarea nevoilor de curatenie ale acestuia.

Gama de servicii, oferita cu promptitudine si cu profesionalism, acopera toate aspectele care se circumscriu activitatilor de curatenie. Ele pot fi realizate in absolut toate tipurile de spatii, prin servicii adaptate perfect acestora si printr-o gama larga de modalitati de efectuare, dupa cum urmeaza:

  • curatenie generala;
  • curatenie de întretinere;
  • curatenie dupa constructor;
  • curatat geamuri (suprafete accesibile);
  • curatare mochete, covoare,etc., la domiciliul clientului
  • curatenie in scari de bloc;
  • Servicii de intretinere spatii verzi;
  • Servicii de deszapezire.

Cele mai bune preturi

Ne straduim cu succes sa oferim servicii de curatenie la cel mai inalt nivel si la cele mai bune preturi posibile. Oferim la preturi speciale servicii de curatenie zilnic, saptamanal sau lunar. Indiferent de serviciile de curatenie alese, intotdeauna punem la dispozitie tot echipamentul necesar.

Profesionalism

Folosim metode, solutii de curatenie si masini profesionale dedicate fiecarui tip de suprafata de curatat. Aparatele profesionale de curatenie folosite sunt produse de marci consacrate iar solutiile de curatare folosite sunt profesionale, respecta normele Uniunii Europene si la cerere, pot fi insotite de fise tehnice de calitate.

Mentionam ca societatea noastra utilizeaza personal angajat din categoria grupurilor vulnerabile iar profitul obtinut va fi utilizat pentru dezvoltarea Structurii de Economie Sociala – SC AKT SES SRL.

servicii curatenie iasi

servicii curatenie iasi

realizare website
montaj tapet
pahar carton
laminina